Ved en live-streeming event i går fra London, var cast & crew fr..." /> 1-2-3-4-5 Fantastiske Væsner! - Filmpuls

filmnyheder fbawtft_head

Skrevet den 14 oktober, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

1

1-2-3-4-5 Fantastiske Væsner!

Ved en live-streeming event i går fra London, var cast & crew fra den kommende ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ film mødt op for at svare på spørgsmål fra fans samt vise de første 10 minutter af filmen.

Blandt nyhederne, kunne J.K. Rowling selv fortælle at hun har regnet en historie ud til intet mindre end 5 film, og ikke kun tre som det var originalt planlagt. Det lyder som om at hun selv vil stå for at skrive em alle og udtaler: “will be the screenwriter for the foreseeable future”

Derudover fortalte instruktør David Yates at Dumbledore vil dukke op i filmen, samt hans ærkefjende/bedste ven Grindelwald har en chance for at dukke op i de fremtidige film. Om Dumbledore sagde Yates: “He is featured in a wonderful scene between Colin and Eddie.” Den vidunderlige scene må vi dog vente med at se til filmen kommer ud.

Alle der var med til eventet fik også en IMAX plakat med hjem som kan ses her

 

fbawtft_imax

empireonline.com

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får premiere d. 17. november

Header-billede fra empireonline.com

Tags: , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeOne Response to 1-2-3-4-5 Fantastiske Væsner!

  1. Line F. Svare says:

    Spændende at se om historien kan klare 5 film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑