copyright: UPI media

Aktuelle biograffilm kan nu ses på Viaplay

De højaktuelle biograffilm Emma og The Invisible Man bliver tilgængelige på Viaplay som lejefilm fra fredag den 20. marts. Det er aldrig set før i biograffilmens lange historie, men grundet den verdensomspændende corona-krise er det normalt fire måneder lange biograf-vindue lagt ned. Derfor kan de danske seere nu se frem til, at de kan nyde filmene hjemmefra, når de kan lejes på Viaplay.

De danske biografer er blevet tvunget til at lukke ned som et resultat af coronavirussen, og det har selvfølgelig konsekvenser for de aktuelle biograffilm, som ikke længere har mulighed for at møde deres publikum. Derfor har NBCUniversal taget den historiske beslutning om at flytte en række stadig aktuelle biograffilm direkte til Viaplay, hvor de nu bliver tilgængelige som lejefilm.

Det drejer sig om filmen ‘Emma’, som havde premiere 5. marts, og ‘The Invisible Man’, som premierede 27. februar i Danmark. De to titler vil fra fredag den 20. marts være tilgængelige som premiumfilm, der kan lejes på Viaplay. På denne måde får alle, der endnu ikke har set dem i biografen, muligheden for at nyde premierefilmene derhjemme.

Lejeprisen er 189 kr. per film, som herefter vil være tilgængelig i 48 timer.

– Det faktum at NBCUniversial vælger at frigive deres biograffilm tidligere til os, i og med biograferne er lukket ned, synes jeg er fantastisk. Det viser, at de tør at afprøve nye veje for at give publikum mulighed for at opleve de film, de havde planlagt at se. Vi ønsker på alle måder at understøtte, at underholdning og kultur stadig skal være tilgængeligt i denne svære tid. Og gennem initiativer som disse og den digitale verden, vi lever i, er det muligt, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer i Nent Group.

‘Emma’ er et engelsk romantisk drama baseret på Jane Austens roman af samme navn. Filmen havde premiere i Danmark den 5. marts 2020. The Invisible Man er en australsk-amerikansk horrorfilm, baseret på en moderne fortolkning af H.G. Wells roman fra 1897. Filmen havde premiere i Danmark den 27. februar 2020. 

Begge film kan lejes som premiumfilm på Viaplay fra fredag den 20. marts 2020

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.