Skrevet den 3 september, 2018 | af Line F. Svare

2. sæson af ’29’ med Julie og Jesper kommer allerede d. 17. september

Jeg var ret begejstret over serien ’29’ som er skabt af den talentfulde duo Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag. Ja jeg gav den faktisk 5 stjerner i min anmeldelse. Har du ikke set den, så anbefaler jeg den tydeligvis.

Serien havde premiere på Yousee i maj, og nu kommer 2. sæson allerede. Den hedder selvfølgelig ’30’, for nu er hovedrollerne blevet 30 år. I serien følger man Julie og Jesper, deres venskab og livet som 30 årig uden kæreste og børn.

’30’ har premiere d. 17. september.

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑