filmnyheder

Skrevet den 27 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

20th Century Fox er snart i Mickey Mouse’ hænder!

På det seneste har der i Hollywood været en massiv magtkamp i gang. I hvert ringhjørne står en mediegigant, der begge har haft det samme mål: At eje filmstudiet 20th Century Fox.

Disney har længe haft et ønske om at eje dette legendariske studie. Man havde også regnet med, at handlen ville være i hus, men så ind fra højre kom en konkurrent ved navn Comcast. Comcast er en af USA’ største medievirksomheder, der b.la. ejer tv-stationen NBC, og ikke mindst Universal Studios/Pictures. Og det var Comcast der bød 65 milliarder dollars kontant på bordet, og slog de oprindelige 52 milliarder, som Disney havde tilbudt.

Copyright: NewsThump

Men i denne sindssyge magtkamp, der ser det ud til, at Disney vinder i den 11. time. 71 milliarder dollars er nemlig hvad der er blevet modbudt, og det er officelt blevet accepteret. Og selvom aftalen skal i gennem flere faser, før aftalen er lukket og slukket, ja så ser der altså ud som om, at Mickey Mouse’ studie løber med sejren. Men alt kan ske endnu, og det “eneste” Comcast skal gøre, er at række dybere ned i deres pengepung.

Copyright: Cartoon Movement

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑