streamingfilm

Skrevet den 26 november, 2017 | af Rikke Ingemann Jensen

0

3 nye Netflix originals du skal se

Netflix har haft stor success med egenproduceret og eksklusivt indhold som for eksempel “Orange is the New Black”, “Stranger Things” og “Making a murderer”. Derfor har Netflix valgt at sætte flere penge af til egenproduceret indhold, så brugerne kan se frem til mindre indhold fra andre producenter og flere Netflix originals. Ifølge flixfilm.dk har Netflix planer om, at hele 80 eksklusive Netflix-film får premiere i 2018. Der er også kommet en stigning af Netflix originals i 2017, og her er 3 eksempler, som er tilføjet til Netflix den sidste måned, som du burde se:

Mudbound

“To Mississippi-familier – en sort, en hvid – konfronterer virkelighedens fordomme, landbrug og venskab i en fortælling fra tiden efter 2. verdenskrig.” sådan lyder filmens beskrivelse på Netflix hjemmeside. Den handler om racisme i Amerika, og ifølge Soundvenue.dk er den Netflixs bud på en Oscar-nominering. Filmen har Carey Mulligan, Garrett Hedlund og Jason Clarke på rollelisten.

Netflix

O Matador 

“Den sky Cabeleira drager ud for at undersøge sin lovløse fars skæbne og ender med selv at blive en frygtet lejemorder.” Filmen er en brasiliansk western instrueret af Marcelo Galvão. Den har den engelske titel “The Killer”. Så hvis du godt kan lide western, der ikke er amerikansk produceret, så er denne film noget for dig.

Netflix

6 Days

” Da bevæbnede mænd belejrer den iranske ambassade i 1980, begynder seks højspændte dage, mens britiske elitesoldater forbereder et angreb.” Filmen er kategoriseret som actionthriller, og traileren lægger op til en intens film, hvor seeren sidder helt ude på kanten af sædet i spænding. Hovedrollen spilles af Jamie Bell, der er mest kendt for sin rolle som Ralph “Iggy” Ignatowski  i “Flags of Our Fathers” .

Netflix

Kilde: Netflix.dk

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑