Den første 'Avatar' havde premiere i 2009, og var en virkelig stor s..." /> 4 x 'Avatar' på vej! - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 20 april, 2016 | af Line F. Svare

1

4 x ‘Avatar’ på vej!

Den første ‘Avatar’ havde premiere i 2009, og var en virkelig stor succes. Vi har længe vidst at de blå mænd ville vende tilbage i flere film, men premieredatoerne er hele tiden blevet skubbet længere og længere frem i tiden. Instruktøren James Cameron har også flere gange sagt, at han ventede mange år på at teknologien var helt rigtig, før han gik i gang med ‘Avatar’, så det virker som om at han gerne vil gøre sit bedste med disse film.

I weekenden meddelte James Cameron så, at der er hele FIRE ‘Avatar’ film på vej! Det er ikke en direkte fortsættelse af historien i den første Avatar film. Filmene vil alle have deres egen historie, men foregår i det samme univers og er som en stor saga.

Den første af filmene har premiere i 2018. Resten får premiere i 2020, 2022 og 2023.
Filmene vil samtidig blive filmet i én stor produktion. Der vil blive optaget på tværs af filmene, og ikke i rækkefølge med udgivelserne, lidt ligesom når man filmer en miniserie – som James Cameron selv beskriver det.

Hvem glæder sig?!

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to 4 x ‘Avatar’ på vej!

  1. Michella Malin Petersen says:

    Stop. Bare stop. 1’eren var slem nok i forvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑