5 film der giver dig lyst til at rejse

Det blæser og er koldt. Solens stråler rammer knapnok jorden og det virker som om at det er nat hele dagen. Januar er en trist måned vejrmæssigt, så her er nogle film der tilfredsstiller din rejselyst. En ting er sikkert: det er noget billigere at se disse film end at rejse.

Into the Wild

‘Into the Wild’ handler om Christopher McCandless, der vælger at tage ud i Alaskas vildmark for at leve for sig selv. Han sælger alle sine ting og giver pengene til velgørenhed. På hans rejse møder han forskellige typer mennesker, der alle sætter sit præg på ham. Filmen er baseret på virkelige hændelser. Den har smukke billeder af Alaskas barske natur, og er lige en film man skal se med en varm kop kakao i hånden. Filmen er instrueret af Sean Penn.

UIP

Out of Africa

‘Out of Africa’ er baseret på Karen Blixens selvbiografi med samme navn. Filmen handler om Karen, en gift baronesse der bor på en afrikansk farm, som bliver forelsket i vovehalsen Denys. Handlingen foregår i Afrika og viser de smukkeste billeder derfra. ‘Mit Afrika’ er en ikonisk film om den danske Karen Blixen. Blixen spilles af Meryl Streep, og filmen vandt hele syv Oscars

Universal Pictures

Letters to Juliet

‘Letters to Juliet’ handler om Sophie, der rejser til Verona i Italien. Hun har drømme om at blive forfatter og støder tilfældigvis på ‘Juliets sekretærer’ . Juliet’s sekretærer er en gruppe kvinder, der svarer på beskeder som kvinder fra hele verden har skrevet til Shakespeares Juliet. Filmen er et romantisk drama, der viser det smukke Verona. Hovedrollen spilles af Amanda Seyfried.

Summit Entertainment

Roman Holiday

Filmen handler om prinsessen Ann der keder sig gevaldigt. Hun beslutter sig for at tage til Rom, hvor hun bliver forelsket i en amerikansk pressemand.  Han lader som om, at han ikke ved hvem hun er, i håb om at kunne skrive en artikel om hende senere. Filmen har Audrey Hepburn i hovedrollen, og viser mange af Roms turistattraktioner.

Paramount Pictures

Cocktail

Cocktail handler om bartenderen Brian Flanagan, der vælger at tage til Jamaica for at åbne sin egen bar. På Jamaica bliver han forelsket i en pige, og det hele går godt, indtil hans fortid indhenter ham. Denne film giver seeren beach-vibes og god musik. ‘Cocktails’ giver et indblik i det smukke Caribien, og har Tom Cruise i hovedrollen.

Touchstone Pictures

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.