vi anbefaler

Skrevet den 14 januar, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

1

5 film der giver dig lyst til at rejse

Det blæser og er koldt. Solens stråler rammer knapnok jorden og det virker som om at det er nat hele dagen. Januar er en trist måned vejrmæssigt, så her er nogle film der tilfredsstiller din rejselyst. En ting er sikkert: det er noget billigere at se disse film end at rejse.

Into the Wild

‘Into the Wild’ handler om Christopher McCandless, der vælger at tage ud i Alaskas vildmark for at leve for sig selv. Han sælger alle sine ting og giver pengene til velgørenhed. På hans rejse møder han forskellige typer mennesker, der alle sætter sit præg på ham. Filmen er baseret på virkelige hændelser. Den har smukke billeder af Alaskas barske natur, og er lige en film man skal se med en varm kop kakao i hånden. Filmen er instrueret af Sean Penn.

UIP

Out of Africa

‘Out of Africa’ er baseret på Karen Blixens selvbiografi med samme navn. Filmen handler om Karen, en gift baronesse der bor på en afrikansk farm, som bliver forelsket i vovehalsen Denys. Handlingen foregår i Afrika og viser de smukkeste billeder derfra. ‘Mit Afrika’ er en ikonisk film om den danske Karen Blixen. Blixen spilles af Meryl Streep, og filmen vandt hele syv Oscars

Universal Pictures

Letters to Juliet

‘Letters to Juliet’ handler om Sophie, der rejser til Verona i Italien. Hun har drømme om at blive forfatter og støder tilfældigvis på ‘Juliets sekretærer’ . Juliet’s sekretærer er en gruppe kvinder, der svarer på beskeder som kvinder fra hele verden har skrevet til Shakespeares Juliet. Filmen er et romantisk drama, der viser det smukke Verona. Hovedrollen spilles af Amanda Seyfried.

Summit Entertainment

Roman Holiday

Filmen handler om prinsessen Ann der keder sig gevaldigt. Hun beslutter sig for at tage til Rom, hvor hun bliver forelsket i en amerikansk pressemand.  Han lader som om, at han ikke ved hvem hun er, i håb om at kunne skrive en artikel om hende senere. Filmen har Audrey Hepburn i hovedrollen, og viser mange af Roms turistattraktioner.

Paramount Pictures

Cocktail

Cocktail handler om bartenderen Brian Flanagan, der vælger at tage til Jamaica for at åbne sin egen bar. På Jamaica bliver han forelsket i en pige, og det hele går godt, indtil hans fortid indhenter ham. Denne film giver seeren beach-vibes og god musik. ‘Cocktails’ giver et indblik i det smukke Caribien, og har Tom Cruise i hovedrollen.

Touchstone Pictures

 

 

 

Tags: , , , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to 5 film der giver dig lyst til at rejse

 1. Line F. Svare says:

  Åååh. Så længes man virkelig mod at rejse ud i verden.
  Her er et par stykker der giver mig rejselyst:

  1. Call Me By Your Name – åh hvor får man lyst til at bruge en sommer i en lille Italiens by.
  2. The Holiday – Indbegrebet af julehygge er det lille fine hus midt ude på landet i England (og hvis Jude Law var der ville det ikke skade)
  3. Eat Pray Love – Julia Roberts besøger skønne og smukke steder i Italien, Indien og Indonesien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑