5 julefilm som du skal se på Netflix

Elsker du julen, og er det en tradition at se julefilm? så find småkagerne frem, tag hyggesokkerne på og tænd op i pejsen, for det er tid til at se en god julefilm. Er du træt af at se de samme gamle klassikere som ‘Alene hjemme’ og trænger til noget nyt, så læs med her.

Julefrokosten

“Da en bilsælger infiltrerer en konkurrents julefest for at stjæle kundekartoteket, finder han i stedet juleglæde og overraskende indsigt.” således lyder beskrivelsen af filmen på Netflixs hjemmeside. Filmen er en god dansk komedie og er tilegnet aldersgruppen 11+. Den er spækket med gode danske skuespillere som Anders W. Berthelsen, Anne-Grethe Bjarup Riis og Kim Bodnia. Filmen er til dig, der elsker danske film og trænger til et godt grin

IMDB

Jul i Bakkekøbing 

“En desperat avisredaktør får fat i en kraftig snekanon og planlægger en snerekord og store juleoverskrifter.” Denne norske animationsfilm er for børn og barnlige sjæle. Den er sød, sjov og flot lavet. Se den med dine børn, den er et sikkert hit.

IMDB

Pee-Wee’s Big Holiday 

“Et skæbnesvangert møde med en mystisk fremmed inspirerer Pee-wee Herman til at tage på sin første ferie nogensinde i denne episke fortælling om venskab og skæbnen.” Denne netflix-film bygger videre på historien om Pee-Wee Herman, som er ude på et nyt eventyr. Pee-Wee spilles af Paul Reubens, den selv samme mand, der spillede Pee-Wee tilbage i 1985. Filmen er en rigtig familiefilm, der kan nydes af et bredt publikum.

IMDB

A Christmas Prince

Elsker du når kanal 4 viser julefilm i december, og er du ligeglad med at filmens handling er en smule forudsigelig, så længe den er underholdende? så er ‘A Christmas Prince’ noget for dig. “Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge.” således lyder handlingsbeskrivelsen på Netflixs hjemmeside. Filmen er for håbløse romantikere og er nok mest egnet til en tøseaften.

IMDB

Black Christmas

Nu til en helt anden genre end ‘A Christmas Prince’. “Seks søstre og deres mor går den søde juletid i møde. Men der er noget, der rumsterer på loftet. Og det er ikke nissen … Et rigtigt julegys.” Sådan er handlingen i denne ungdomsgyser. Denne film er for dem der godt kan lide jul, men samtidig ikke har lyst til at se sukkersøde julefilm, hvor julemanden redder dagen. Filmen har Katie Cassidy og Michelle Trachtenberg på rollelisten

IMDB

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.