10 film hver på ét minut og uden lyd, bliver vist på filmfestivale..." /> Filmfestival viser film på husfacader og metrostationer

filmnyheder

Skrevet den 19 februar, 2017 | af Line F. Svare

0

Filmfestivalen 60seconds viser film på husfacader og metrostationer

10 film hver på ét minut og uden lyd, bliver vist på filmfestivalen 60seconds fra mandag d. 20 februar til søndag den 26. Og så kan du let selv deltage i filmfestivalen, for filmene bliver vist på offentlige steder i København, Køge og Helsingør.

60seconds

60seconds

Festivalens tema i år er “Embrace your fear”.
Filmene er meget simple, og med enten intet eller et meget spinkelt narrativ. En viser fx en man der kravler rundt på alle fire midt på en befærdet vej, en viser fisk i et net, en anden en mand der krammer træer og en fjerde en myrer der bruger et blad til at komme over en flod.

Filmfestivalen tager film ud af biografens mørke hen til mennesker, der hvor de er – så hvis du står og venter på metroen, kan du måske nå at se 1-3 af de ét minuts lange film. Eller du kan blive hængende i 10 minutter, og se hele filmfestivalens program.

Festivalen har modtaget 140 film fra hele verden og juryen, bestående af filminstruktør Annette K. Olesen, instruktør Vladimir Tomic og billedkunstner Eva Koch, har valgt 10 film ud til festivalen. Kun én af filmene er fra Danmark.

Filmene bliver vist på følgende steder, fra d. 20 februar:

  • Forum Metrostration
  • Amagerbro Metrostation
  • Christianshavns Metrostation
  • Kvarterhuset Amagerbros Gavl (2300 Kbh S.)
  • Husgavl på Christianshavn ved Trangravsbroen (1400 Kbh)
  • Facaden på KØS – museum for kunst i det offentlige rum (4600 Køge)
  • Facaden ved Kulturværftet i Allégade (3000 Helsingør).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑