filmnyheder

Skrevet den 3 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

A Quiet Place får en fortsættelse

Instruktør og skuespiller John Krasinski, havde kæmpe succes i år med hans horror-film, ‘A Quiet Place’. For et sølle 17 millioner dollars budget, har filmen alene i USA tjent over 320 millioner. Dette er forståeligt, da filmen klart er en af de bedre film i genren, og som byder på en intens fortalt historie og eminent skuespils præstationer.

En plan om en 2’er er derfor kommet på sin plads, men det flyder ikke ligefrem med informationer om filmen. Dog, så har producer Andrew Form åbnet sin mund lidt til Collider.com, hvor han bekræfter at projektet er ved at tage sin form, og at man fra studiet side ikke er blevet presset til at udgive filmen på et specifikt tidpunkt, hvilket giver lidt mere albuerum til at skabe en god historie. John Krasinski er også involveret, men om han kun bevarer sin rolle som executive producer, er på nuværende tidspunkt ukendt.

Personligt, så ser denne skribent frem til en 2’er, men vi må vente en hel del tid endnu, før vi kan tale om første still billede, teaser trailere osv.

Billede Copyright: Paramount Pictures

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑