Skrevet den 7 oktober, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

A Series of Unfortunate Events kommer til Netflix

Netflix har netop annonceret traileren til deres nyeste serie, som efter sigende skulle være deres hidtil dyreste til dato. Jeg snakker selvfølgelig om ‘Lemony Snicket’s: A Series of Unfortunate Events’, eller som den hedder på dansk: ‘En Ulykke Kommer Sjældent Alene’.

I trailerne ser vi Lemony Snicket, der går rundt på settet til serien, og opfordre på det kraftigste folk til at se filmen, af fare for folks psykiske helbred, alt i mens vi hører Count Olaf der griner manisk i baggrunden.

Serien i sig selv handler om de tre Baudelaire-børn (Malina Weissman & Louis Hynes), der på tragisk vis mister deres forældre i en ulykke, og nu kæmper for at holde sig væk fra deres onde onkel Olaf (Neil Patrick Harris), mens de prøver at regne mysteriet der omgiver deres forældre ud. Udover de ovennævnte vil bl.a. Joan Cusack, Aasif Mandvi og Patrick Warburton spille med.

Bøgerne er før blevet prøvet filmatiseret tilbage i 2005, hvor Jim Carrey spillede Olaf, men selvom der var planer om at lave en række af film her, blev det droppet pga. dårlig økonomisk resultat fra den.

Alle 8 episoder af serien vil komme på Netflix d. 13. januar 2017

Headerbillede fra IMDb.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑