Sony Pictures har udsendt en ny trailer til den kommende action-komed..." /> Action og lummer humor i ny ‘22 Jump Street′ trailer - Filmpuls

Skrevet den 13 april, 2014 | af Michella Malin Petersen

Action og lummer humor i ny ‘22 Jump Street′ trailer

Sony Pictures har udsendt en ny trailer til den kommende action-komedie ‘22 Jump Street′. Filmen er efterfølger til 2012’s ‘21 Jump Street′ som var en moderne film-udgave af den populære krimiserie fra de sene 80’ere af samme navn. ‘21 Jump Street′ var en succes hos både anmeldere og publikum, så det er ikke den store overraskelse at vi nu får en efterfølger.

Både Channing Tatum og Jonah Hill er tilbage i hovedrollerne som makkerne Jenko og Schmidt, og denne gang skal de gå undercover på et college hvor de begge bliver en del af to forskellige klikker hvilket sætter deres venskab på en prøve.

Ligesom sin forgænger, skal ‘22 Jump Street′ instrueres af Phil Lord og Chris Miller. Tatum og Hill får også selskab af Ice Cube, Rob Riggle og Dave Franco.

Og ifølge rygterne skulle en af Hollywood’s mest populære skuespillere også deltage i en cameo-rolle. Jeg vil dog ikke afsløre hvem da det lidt ødelægger pointen med en cameo, men for de ultra-nysgerrige så er infomationerne ikke svære at finde.

I “22 Jump Street” er Hill og Tatum tilbage som makkerparret Schmidt og Jenko, der denne gang går undercover på et college. Her bliver Jenko godt tilpas på skolens amerikanske fodboldhold, mens Schmidt bliver en del af boheme-kunstscenen, hvilket får dem til at tvivle på deres partnerskab.

‘22 Jump Street′ springer ind i de danske biografer den 19. Juni.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑