filmnyheder

Skrevet den 22 september, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Afsløring af ny Chucky dukke!

Det har længe ulmet, at et remake af den klassiske dukke-gyser ‘Child’s Play,’ var lagt i støbeskeen. Dog, så har det ikke været en problemfri proces, da selvom studiet MGM ejer rettighederne til den originale 1988 film, så har Universal Pictures rettighederne til efterfølgerne. Nu er produktionen altså startet på reversionen, og dermed har MGM teaset os med en afsløring af, hvordan den nye Chucky ser ud.

Dette billede synes ikke særlig “originalt”, men det er historien til dels. For selvom det handler om det samme scenarie, hvor en mor køber en psykotisk dukke til sin lille søn, så er Chucky ikke længere besat af en seriemorder. Men dukken er derimod programmeret af en gal kinesisk fabriksmedarbejder til at gå i psykopat-mode, hvis man skal tro rygterne om manuskriptet. Anderledes, ja… betryggende, nej!

Chucky-dukken og ‘Child’s Play’ franchisens skaber, Don Mancini, der har været forfatter på alle filmene i serien op til nu, ja han er ikke særlig imponeret. Mancini er i øjeblikket i gang med at lave sin egen ‘Child’s Play’ serie, med Universal Pictures. Chuckys oprindelig stemme leveret af Brad Dourif, er også at finde her, og nej, Dourif komme ikke til at ligge stemme til det rivaliserende projekt fra MGM.

Hvad fremtiden vil bringe, ja det er ikke godt at vide, men lad os nu se. Personligt, så er denne skribent meget mere varm på serien. Her er Mancinis Twitter-reaktion et par timer efter afsløringen af den nye Chucky dukke:

Copyright: MGM / Universal pictures

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑