filmnyheder supergirl carter

Skrevet den 13 maj, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

1

Agent Carter og Supergirl nyheder

Marvel/DC kampen er ikke kun på det store lærred. Begge selskaber har en længere række TV-serier i gang, og nu er der opdateringer på 2 med nogle hårdt-slående hovedroller.

Agent Carter

Vi starter med de u-succesfulde nyheder. ‘Agent Carter’ er officielt blevet aflyst. Der var allerede snak om det efter den 1. sæson, men de kæmpede videre i en enkel sæson mere. Men nu er det altså slut. 2 sænsoner er måske ikke meget for Captain America’s ‘girl’, men serien har ikke klaret sig særlig godt på det amerikanse marked. Derudover har Hayley Atwell, der spillede Carter, fået hovedrollen i en anden serie ‘Conviction’. Disse to ting har gjort at vi nu ikke vil se mere til Peggy Carter.

Supergirl

På den mere succesfulde front er det netop blevet offentliggjort at ‘Supergirl’ vil få en sæson mere. Der har ellers været snak om at det ikke ville ske, da serien ikke har fået lige så høje ratings, som f.eks. ‘Arrow’ og ‘The Flash’. Til gengæld flytter ‘Supergirl’ sendeflade, og i stedet for CBS vil det nu være CW der overtager produktionen. CW står i forvejen i front for ‘Arrow’, ‘The Flash’ og ‘Legends of Tomorrow’, så mon ikke vi kan forvente endnu flere cross-over episoder nu? Om alle skuespillerne fra serien vil flytte med er ukendt, da man aldrig ved hvordan det er med kontrakter osv. Derudover flytter produktionen til Vancouver hvor de andre DC serier også optages.

Header-billeder taget fra sequart.org og timeinc.net

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeOne Response to Agent Carter og Supergirl nyheder

  1. Line F. Svare says:

    You got to be kidding me!!!!! Fucking SUPERGIRL får en sæson til. What a joke!!! Og Agent Carter slutter?!?! …. unfair!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑