Al Capone film med Tom Hardy udkommer senere i år - Filmpuls

filmnyheder Nydheder, filmpuls, Tom Hardy, Fonzo

Skrevet den 10 april, 2019 | af Jakob Sørensen

1

Al Capone film med Tom Hardy udkommer senere i år

Fonzo, Al Capone, Tom HardyDette er måske første gang du hører om dette filmprojekt, men Tom Hardy spiller gangsterkongen Al Capone i den kommende film, der har titlen ’Fonzo’. Mange film er lavet om Capone, og 99% af dem handler om dengang han var kongen af Chicago og meget af den amerikanske underverden. Men ’Fonzo’ vil fokusere på mandens sidste 10 år af hans liv, før han i en alder af 48 døde af et slagtilfælde, som nok havde en relation til hans syfilis-sygdom.

En god gang gangster-drama, ja det siger vi på Filmpuls, da ikke nej til. Det der gør en skeptisk overfor filmen er dens instruktør, Josh Trank. Og hvis navnet ringer en klokke hos dig, så ja, det var selv samme mand der instruerede den miserable superhelte-film, ’Fantastic Four’ tilbage i 2015. Denne film var ramt af diverse skandaler, der mest handlede om Trank, der i sidste ende blev fyret og man valgte at filme visse scener om. Mange har vidst troet, at dette ville være dødsstødet på Tranks karriere, men næ nej! I går postede han denne tweet på hans Twitter-profil, hvor han i starten prikker til ’Fantastic Four’ fiaskoen, og kommer med kommentarer om hans nyeste film:

Udover Tom Hardy i hovedrollen, så finder vi også på listen af aktører: Kyle MacLachlan (’Twin Peaks, Agents of S.H.I.E.L.D.’, ’Blue Velvet’) som Capones private læge. Linda Cardellini (’Avengers: Age of Ultron’, ’The Curse of La Llorona’) som hans kone Mae. Og Matt Dillon (’There’s Something About Mary’, ’The House That Jack Built’) som hans bedste ven Johnny. Spændende cast, og det bliver da ligeså spændende om Josh Trank kan ”genvinde æren”, og få sin karriere på ret køl igen. For med billeder af Tom Hardy i rollen som Capone, så tyder det på, at vi muligvis har en interessant film i vente, men nu må vi se. Der er endnu ingen udgivelses dato, udover meddelelsen om at ’Fonzo’ udkommer senere i år.

Copyright: Bron Studios

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Al Capone film med Tom Hardy udkommer senere i år

  1. Ja tak til Tom Hardy comeback!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑