Skrevet den 14 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

Alien fylder 40 år, og det fejres med kortfilm lavet af fans

”I rummet kan ingen høre dig skrige”.

Dette er vel nok verdens bedste tagline til en film – og den film er Ridley Scotts klassiske film ’Alien’, der i år kan fejre sit 40-års jubilæum. Det var denne film som segmenterede, hvordan man laver det perfekte Science Fiction-gys i form af dens meget lineære og yderst effektive historie, hvor en skjult passager kommer med ombord på fragtskibet ‘Nostromo’. Stadig skræmmende og effektiv er ’Alien’ en udødelig film, som giver moderne gys en masse pragteksempler på, hvordan man opbygger spænding og ”jump scares”.

Hvordan fejrer man så 40 år? Man får da selvfølgelig fans til at lave nogle kortfilm, der er et løft på hatten til den originale. Det bliver til seks små film i alt, der bliver udgivet af 20th Century Fox. Der er valgt seks fans ud af 550 ansøgere til at lave nogle skræmmende historier, som forhåbentlig vil få os til at sjattisse i bukserne. Traileren til disse seks film kan du se øverst i artiklen.

Copyright: 2oth Century Fox

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑