Det er blevet offentliggjort at Amanda Seyfried slutter sig til Amanda Seyfried castet til Peter Pan film - Filmpuls

filmnyheder amanda seyfried

Skrevet den 28 april, 2014 | af Line F. Svare

0

Amanda Seyfried castet til Peter Pan film

Det er blevet offentliggjort at Amanda Seyfried slutter sig til ‘Pan’ i form af rollen “Mary”. I bogen ‘Peter Pan’ er Mary Wendys mor, som jo egentlig ikke er så stor en karakter. Selvom vi intet har fået af vide om karakteren, er der dog sandsynlighed for en større rolle for Seyfried. I denne version af ‘Peter Pan’, er der fokus på Peter Pan, Hook og Tiger Lilys baggrundshistorier, så måske Mary ankommer til Neverland som barn?

Filmen handler om en forældreløs Peter, som bliver taget af pirater og ført til Neverland, hvor han skal redde landet fra piraten Blackbeard. Filmen instrueres af Joe Wright, som bl.a. har instrueret ‘Pride & Prejudice’, ‘Atonement’ og ‘Anna Karenina’ – alle med store visuelle sider, som man tydeligt kan forestille sig overført til ‘Pan’.

I rollen som Peter finder vi Levi Miller, en ny ung skuespiller.
Hugh Jackman skal spille Blackbeard og Garrett Hedlund (Tron) spiller Hook.
Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo) skal spille Tiger Lily, noget som jeg personligt, samt mange andre, ikke er særlig positiv omkring, da hun ikke er, eller ligner en som er af oprindelig amerikansk afstamning, og Tiger Lily er jo indianer.

Cara Delevingne, mest kendt som model, men havde dog en rolle i ‘Anna Karenina’, er også lige blevet offentliggjort som en del af castet – hvem hun skal spille vides ikke endnu – måske Klokkeblomst?

update: Cara Delevingne skal spille en havfrue

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑