filmnyheder

Skrevet den 2 marts, 2018 | af Line F. Svare

1

Amerikansk muscial om H.C. Andersen på vej

Ja du hørte rigtigt. The Hollywood Reporter fortæller, at Fox 2000 arbejder på en H.C. Andersen musical.

Som genren hentyder, så bliver filmen ikke hverken realistisk eller autentisk. Som The Hollywood Reporter formulerer det, så handler det om at forfatteren “gets trapped by his own imagination in the worlds of his own making”. Hvor fysisk dette bliver udspillet, er svært at tolke – men nu når det er en musical, kan man godt forestille sig, at vi vil se en visuel fantasiverden, hvor Andersen møder sine egne eventyr (lidt ligesom i Pyrus).

Folkene bag filmen består af komponisten Stephen Schwartz (Wicked), manuskriptforfatter David Magee (Mary Poppins Returns) og producerne bag ‘Chicago’, Craig Zadan og Neil Meron.

Ingen skuespiller er fastsat endnu, men der er snak om Ansel Elgort, som udover at være skuespiller også er musiker. Ansel Elgort så vi sidst i ‘Baby Driver’, men er også kendt for ‘The Fault in Our Stars’.

Tags:


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Amerikansk muscial om H.C. Andersen på vej

  1. lucafiorelli says:

    Mange mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑