Der har været utrolig mange rygter og ønsker i forhold til, hvem d..." /> Anastasia og Christian Grey er fundet - Filmpuls

filmnyheder fifty-shades

Skrevet den 2 september, 2013 | af Karen Sandal Fothergill

0

Anastasia og Christian Grey er fundet

Der har været utrolig mange rygter og ønsker i forhold til, hvem der skulle spille hovedpersonerne i den populære triologi ‘Fifty Shades of Grey’. Men i dag offentliggjorde forfatteren EL James det så på hendes twitter:

 dakota johnson

Dakota Johnson har bl.a. medvirket i ‘The Social Network’ og tv-serien ‘Ben & Kate’. Hun skal spille Anastasia Steele, en ung, uskyldig universitetsstuderende, der falder for den karismatiske Christian Grey.

Charlie-Hunnam-

Charlie Hunnam kender mange af os nok som skæggede Jax fra ‘Sons of Anarchy’, men hvis du var inde og se sommer blockbusteren ‘Pacific Rim’, så virker ansigtet her nok også en smule bekendt. Hunnam skal spille den succesfulde og sexede entreprenør med en mørk fortid, og som foretrækker S&M forhold.

Offentliggørelsen har delt vandene, men det er egentlig ikke så overraskende, at rollen som Anastasia gik til en relativt ukendt skuespiller. Der er en del scener i bøgerne, der nok har fået de mere etablerede skuespillere til at takke nej til rollen. Eftersigende satser producenterne dog stadig på, at filmen får en R-rating og ikke en NC-17.

Er der andre skuespillere du hellere ville havet set i rollerne, eller er du tilfreds med Anastasia og Christian?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags:


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑