Anbefalinger til CPH PIX

Den københavnske filmfestival CPH PIX skydes i gang den 27. oktober – men allerede nu kan du bestille billetter – og det kan være du skal skynde dig ved visse populære forestillinger.

“Men hvad skal jeg dog se, Filmpuls?” spørger du måske. Fortvivl ej, vi har fundet de film frem, som vi på redaktionen glæder os mest til at se!

cph pixSeoul Station og Train To Busan

Seoul Station:
27. oktober 19:00 i CinemaxX
30. oktober 22:30 i Empire
5. november 19:00 i Palads
Train to Busan:
28. oktober 23:59 i Palads

To sammenhængende koreanske zombiefilm. ‘Seoul Station’ er en tegnefilms prequel, og præcis hvor denne slutter, tager live-action filmen ‘Train To Busan’ op, med en god gang action-gyser på et zombietog.

cph pix
Foto: cphpix.dk

Dark Night

28. oktober 21:30 i Grand
3 november 22:30 i Empire
8. november 19:00 i Gloria
Filmen handler om skyderierne som fandt sted ved en premiere på ‘The Dark Knight Rises’ i Colorado. Filmen handler om seks forskellige personers liv op til skyderierne, og er samtidig et billede på nutidens amerikanske ungdom og amerikanernes kærlighed til skydevåben.

cph pix
Foto: Mary Cybulsky

Paterson

9. november 21:30 i Grand
Paterson er Jim Jarmusch’ seneste film, om en buschauffør spillet af Adam Driver, som elsker at skrive poesi. Er man bare lidt glad for Jim Jarmusch (‘Dead Man’, ‘Only Lovers Left Alive’), eller kan man godt lide independent feel-good film i lavt tempo, så er ‘Paterson’ det perfekte valg.

cph pix
Foto: Aidan Monaghan

High Rise

30. oktober 20:00 i Empire
3. november 21:30 i Grand
En sci-fi som stil- og konceptmæssigt ser rimelig fed ud. Det er filmatiseringen af J.G. Ballards bog af samme navn, om et højhus i 70’erne hvor beboerne har alt de ønsker, og ikke behøver tænke på verden udenfor – men klasseforskellene er tydelige at se, og da systemet bryder sammen resulterer det i stort kaos. Og et lille plus er at søde Tom Hiddleston spiller hovedrollen!

– 

18879a
Foto: cphpix.dk

Afskåret

4. november 22:30 i Empire
7. november 21:15 i Gloria
En dansk film med et aktuelt og vigtigt emne. Sarah er på ferie i de svenske skove med familien. Lige før hun mister mobildækning og internet, opdager hun at en sexvideo af hende er blevet delt på internettet.

cph pix
Foto: cphpix.dk

Welcome to Norway

30. oktober 19:00 i Palads
7. november 19:00 i Dagmar
En norsk film om asylansøgere som kommer til Norge. Men det hele er ikke så alvorligt som man skulle tro – denne film er nemlig en komedie. Og ud for traileren, ser det ud til at den holder, med en god ironi og charme.

cph pix
Foto: © 2015 The Weinstein Company

Sing Street

5. november 11:30 i Edison.
Hvis du er til fed musik fra 80’erne og er til søde coming-of-age film, så tror vi, at denne ungdomsfilm er lige noget for dig. ‘Sing Street’ handler om den 15-årige dreng Conor som går på en hård drengeskole, hvor han folder sig og tør være sig selv igennem musikken. Det er John Carney, som er kendt for musikfilmene ‘Once’ og ‘Begin Again‘ (dansk: Forelsket i New York), som står bag filmen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.