viaplay

Anden sæson af ‘Friheden’ får premiere på Viaplay

Anden sæson af ’Friheden’ med Lars Ranthe og Lene Maria Christensen i hovedrollerne får premiere på Viaplay snart. Første sæson af ‘Friheden’ vakte stor opmærksomhed, da den havde premiere på Viaplay i 2018, på grund af sit underholdende mix af hverdagsrealisme og højspændt svindleri. Nu er Viaplay Originalen tilbage med en ny sæson, som tager seerne hele vejen fra forstadens parcelhuskvarter til de bonede gulve i skønhedsbranchen til geo-politiske magtkampe om Arktis.  

Erik og Nina har genoptaget karrieren som ’con’ere’ og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra dét kup, de gennemførte i sæson et. Men da Esther og Patrick frarøves pengene og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, må Erik og Nina bede om hjælp fra deres gamle makker Jacqueline (Lotte Andersen)  – for kun sådan kan de få de to hjem igen. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ind på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe.  

’Friheden’ får premiere på Viaplay den 22. november.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.