Retfærdighedens ryttere
copyright: Anders Overgaard

Anders Thomas Jensen laver ny komedie

Manden bag “De Grønne Slagtere” og “Mænd og Høns” er tilbage med endnu en komedie, der har et stjernespækket cast. Filmen ved navn “Retfærdighedens Ryttere” skal filmes på Fyn og lidt i Sverige. Optagelserne går i gang snart, og filmen får biografpremiere d. 25 december 2020.

“Retfærdighedens Ryttere” handler om den udstationerede militærmand Markus der må tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler. Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevidst om, nogen må stå bag. Som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at det måske var et nøje orkestreret attentat, som hans kone tilfældigt blev offer for.

Mads Mikkelsen, der får har medvirket i en del af Anders Thomas Jensens film, skal spille rollen som Markus. Derudover er Niolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Nicolas Bro med i filmen. To  nye unge stjerner skal også spille overfor de garvede skuespillere, nemlig Andrea Heick Gadeberg, der var med i “Ser du månen, Daniel” og Gustav Lindh der var med i “Dronningen”.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.