Ny animeret HBO-serie 'Animals' skabt af Phil Matarese og Mike Lucia..." /> Skal du se 'Animals' på HBO Nordic ? - Filmpuls

Skrevet den 26 januar, 2016 | af Kofi Lawson

Skal du se ‘Animals’ på HBO Nordic ?

Ny animeret HBO-serie ‘Animals’ skabt af Phil Matarese og Mike Luciano og produceret af Duplass-brødrene, får snart premiere på HBO Nordic.

Asfaltjunglen i New York City er hjemsted for et væld af desillusionerede skabninger. Uanset om der er tale om kærlighedssyge rotter, kønsforvirrede duer eller midtvejskriseramte væggelus minder hovedpersonernes akavede forsøg på small talk, moralske skrupler og eksistentialistiske kvaler umiskendelig meget om vores eget liv.
Phil Matarese og Mike Luciano lærte hinanden at kende, da de begge arbejdede for et produktionsselskab i New York City og morede sig med at lægge stemmer til de duer, der sad uden for kontorvinduet. Phil, der havde en baggrund som illustrator, foreslog at lave en animeret video til Mikes comedy-program baseret på de to herrers due-digterier. Det blev starten på en hel serie af animerede kortfilm med titlen Animals. Konceptet udviklede sig hurtigt til et lystdrevet men ganske omfattende fuldtidsprojekt, som blev vist adskillige steder i New York og på filmfestivaler rundt omkring i USA. Efter at have vundet prisen for bedste komedieserie på New York Television Festival i 2013 blev duoens projekt opdaget af producerteamet Jay og Mark Duplass, der overbeviste Matarese og Luciano om at forlade deres jobs og flytte til den anden ende af landet for at påbegynde arbejdet med at lave ti halvtimes-afsnit af serien.

Jay og Mark Duplass som i forvejen kendt for serien ‘Togetherness’ på HBO er executive producers på ‘Animals’. ‘Animals’ kan ses på HBO Nordic fra den 6. februar.

Tags: , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑