Animationsfilm som fortjener endnu et kig!

Jeg vil gerne slå et slag for to animations/tegnefilm, som ikke har fået den opmærksomhed de fortjener! Og som du er så heldig, at have muligheden for at se på netflix!

Thumbelina/ Tommelise
‘Tommelise’ fra 1994 er gået lidt i glemmebogen, især fordi det ikke er en Disneyfilm. Det er ikke en film man snakker om, og hvis du søger på nettet, er der da heller ikke enormt meget at finde. Den fik heller ikke en særlig god modtagelse, noget jeg på ingen måde forstår! ‘Tommelise’ er nok på top 5 over mine yndlings tegnefilm. Jeg føler at den har virkelig meget sjæl og varme. En lille piges gang gennem den store verden, i søgen efter sin prins (åååh søde Cornelius). Det er ikke en rosenrød og lykkelig film, fyldt med blomster og glade sange. På mange punkter er den barsk, og det er nu også en af grundene til, at den er så interessant og spændende. Den handler, på rigtig H.C. Andersen manér, om at være anderledes og om at prøve at finde et sted man hører hjemme. Men bare rolig, det ender jo godt!


 

MEGAMIND
‘Megamind’ er en animationsfilm hvor vi følger skurken, og ikke den elskede helt. Skurken Megamind vinder faktisk og overtager en hel by. Men hvor sjovt er det som skurk, når man har opnået det man gerne vil? For pludselig er hele systemet gået ned, byen er enormt kedeligt og grim, og alle hader en – og hvad skal man dog lave som skurk når der ikke længere er en helt man kan “lege” med?
Jeg har virkelig behov for at dele Megamind med jer andre! Megamind er fuldstændig fantastisk, og INGEN har set den. Jeg føler mig helt alene i verden med min kærlighed. Den fortjener så meget kærlighed og anerkendelse. Det er en enormt sød og dejligt film, hvis plot altså skiller sig ud fra hvad vi ofte ser. Filmen laver så meget grin med alle mulige former for klichéer, overdriver det hele lidt og har bare et virkelig fedt sprog. Der er også de vildeste replikker og seriøst fede dialoger, især verbale kampe mellem Megamind og byens helt. Man falder total for karakterne, den fantastiske og også lidt anderledes kærlighedshistorie, og den gode humor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.