Annabelle 3 får en officiel titel

’The Conjuring’-filmuniverset begyndte tilbage i 2013. For Warner Bros., der producerer filmene, har det været en yderst profitabel forretning, da de for relativt små budgetter (næsten på dansk niveau) har spundet masser af guld og gode ”jump scares” til det gyserhungrende publikum – og nu er det så blevet offentliggjort, hvad titlen på den tredje ’Annabelle’-film kommer til at hedde: ‘Annabelle Comes Home’.

Dette er den nye titel, og som der også kan ses, så vil uhyggen brede sig i slut juni-måned ved din nærmeste biograf. Den tredje ’Annabelle’ spin-off-film handler om Warren Parrets (dem fra ’The Conjuring 1 & 2’) datter, der bliver terroriseret af den dæmoniske dukke ‘Annabelle’. Skuespillerne Patrick Wilson og Vera Farmiga er tilbage som Ed og Lorraine, imens Mckenna Grace spiller deres datter Judy. Bag kameraet gør Gary Dauberman sin debut som instruktør, men er forfatteren til samtlige gysere i ’The Conjuring’-universet – samt remaket til Stephen Kings ’IT’. James Wan er selvfølgelig stadig at finde som producer, så alt i alt er der professionelle horror-hunde bag produktionen. Man udgav denne lille teaser, da titlen blev annonceret – men den “teaser” på ingen måde én.

 

Copyright: Warner Bros.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.