filmnyheder

Skrevet den 28 april, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Annabelle hjemsøger os igen

Conjuring-filmuniverset vokser, og til det kommende efterår har vi fornøjelsen af at kunne se ’The Nun’ i de danske biografer. Men hvis du troede at Annabelle dukkens rædsler er ovre, så tro om igen! Disse film er rigtig god forretning for Warner Brothers, da man bruger små budgetter og får et stort udkast i den sidste ende. Den første Annabelle film kostede 6,5 millioner dollars at lave, men rystede 257 millioner af sig. Efterfølgeren ’Annabelle: Creation’ havde et budget på den nette sum af 15 millioner, men hostede i sidste ende 307 millioner op. Så vi taler om ”very good buisness” her!

Derfor er det også uundgåeligt for Warner Bros. Ikke at kaste flere investeringer ind i Conjuring-universet, da studiet kæmper en kamp med især Disney, der sidder men en stor del af Hollywoods indtægtskilde med Marvel, Star Wars og de lige har købt 20th Century Fox filmstudiet. Så kast dit blik mod den fremtidige gyser-horisont, for til næste år kommer Annabelle og terrorisere os for tredje gang.

Den originale Annabell-dukke…. ja, den ser ikke så uhyggelig ud!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑