filmnyheder

Skrevet den 2 oktober, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

1

Ansel Elgort castet til ‘West Side Story’

Den store Spielberg er i gang med et nyt projekt, der har en velkendt klang. Filmen er nemlig en ny version af den klassiske musical ‘ West Side Story’. Den originale film vandt 10 oscar-statuetter tilbage i 1961 og er siden blevet betragtet som en kult klassiker.

Ansel Elgort skal spille Tony, bedste ven til the white Jets lederen Riff. Tony forelsker sig i lillesøsteren til lederen af den rivaliserende bande. Og derefter begynder problemerne. Elgort er den eneste fra castet, der er offentliggjort indtil videre. Filmen forventes at blive filmet næste sommer.

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Ansel Elgort castet til ‘West Side Story’

  1. Line F. Svare says:

    Altså, på den ene side kan jeg sagtens forstå valget. Jeg kan godt se ham i rolle og i en musical. Og jeg kan sagtens se ham med charmen og som flødebolle. Meeen, jeg tror også bare det kan gå hen og blive kikset og off, og ikke have nok punch.. Hvis det giver mening. Away, glæder mig til at se Maria, hendes casting kan betyde meget for om filmen bliver alt for mainstream, kliché og gentagende. Jeg kunne godt tænke mig det blev lidt spændende, et frisk pust og ikke trav i de samme overbrugte skuespillere og skuespilklicheer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑