Har du fået nok a..." /> Hvad med 'Arrow' på Netflix? - Filmpuls

Skrevet den 6 maj, 2015 | af Kofi Lawson

Hvad med ‘Arrow’ på Netflix?

Filmpuls anbefaler ‘Arrow’ på Netflix.

Har du fået nok af Marvel på det store lærred og tv? Så er det på tide, at give DC Comics og ‘Arrow’ en chance. DC Comics har valgt at etablere et TV univers og et biograf univers for deres superhelte, imodsætning til Marvel som har et sammenhængende univers.

Et af deres mest populære serier er ‘Arrow’ som omhandler superhelten Green Arrow.

Plot: I 5 år har man formodet at playboy og milliardærsønnen Oliver Queen har været død efter, at han sammen med sin far kæntrede på familiens yacht. En dag dukker Oliver dog op. Han har overlevet de 5 år på en øde ø, og han er nu vendt tilbage til Starling City, en by som er styret af magtfulde og korrupte mænd. Med sig fra øen har Oliver dog en mission. Han lovede sin far inden han døde, at han ville ”rydde op” i byen ud fra en liste faren har lavet. For at være byens beskytter må han dog forvandle sig til helten Green Arrow. Det viser sig dog hurtigt at Green Arrow ikke kan klare det hele alene, og at både nye og gamle bekendtskaber kan besværliggøre hans mission om at ændre byen til et sikrere sted. 

‘Arrow’ er en letfordøjelig serie med masser af superhelte aktion og som indeholder masser af kendte DC Comics skurke og helte. ‘Arrow’ skal  derfor ses fordi det er god underholdning som ikke kræver den store tankevirksomhed. Du kan se 2. sæsoner af ‘Arrow’ nu på Netflix.

arrow

Tags: , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑