Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls store børne-fantasy-serie 'Skamm..." /> Ask Hasselbalch skal instruere 'Skammerens Datter'-fortsættelse - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 25 juli, 2017 | af Line F. Svare

0

Ask Hasselbalch skal instruere ‘Skammerens Datter’-fortsættelse

Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls store børne-fantasy-serie ‘Skammerens Børn’, begyndte med filmen ‘Skammerens Datter’ i 2015. Det var en overraskende vellykket filmatisering af seriens første bog.
Nu er en fortsættelse på vej, men det bliver ikke en filmatisering af anden bog i serien (‘Skammertegnet’), men den tredje, ‘Slangens Gave’.

Nu er der så endelig gang i filmen og det er netop blevet offentliggjort hvem der skal være instruktør: Ask Hasselbalch.

Ask Hasselbalch havde stor succes med filmatiseringerne af Antboy-bøgerne, som resulterede i filmene ‘Antboy’, ‘Antboy: Den Røde Furies hævn’ og ‘Antboy 3’. Filmene blev meget positivt modtaget af publikum og anmeldere, og de to første film vandt begge en Robert for bedste børnefilm.

Ask Hasselbalch har snakket med Soundvenue om hans kommende projekt med ‘Slangens Gave’.
Han fortæller bl.a. at filmen skal kunne fungere selvstændigt, på trods af den selvfølgelig er en fortsættelse.
“Min mission er at komme endnu tættere på Dina, end man gjorde i den første film. Den kommer til at følge hendes udvikling fra ung teenager til kvinde. Og så kommer den til at have en anden visuel tilgang. Hvor ’Skammerens datter’ blandt andet var inspireret af ’Game of Thrones’, er Guillermo del Toro og Alfonso Cuarón blandt mine referencer” fortæller Ask til Soundvenue.

I ‘Slangens Gave’ følger vi endnu engang Dina (Rebecca Emilie Sattrup), denne gang ældre og mere erfaren end i den første film. I filmen vil der også være mere fokus på Dinas Bror, Davin (Allan Hyde), end der var i den første. (Modsat bog 1, deler Dina fortæller-pladsen med Davin i de tre andre bøger). Vi kommer igen også til at følge Dinas ven Nico, spillet af Jakob Oftebro.
I filmen er Dina, hendes familie og venner på flugt fra Dinas far, som er Sortemester.

Optagelserne på ‘Slangens Gave’ begynder allerede her til september, så forhåbentlig kan vi snart se nogle billeder fra settet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑