Det ikke helt til at stole på. Spørgsmålet er om disse film nogen ..." /> 'Avatar' filmene får faste premieredatoer - igen. - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 22 april, 2017 | af Line F. Svare

0

‘Avatar’ filmene får faste premieredatoer – igen.

Det ikke helt til at stole på. Spørgsmålet er om disse film nogen sinden kommer? Hvad laver James Cameron egentlig? Er løbet ikke for længst kørt?

Der er hele FIRE Avatar film på vej, og de vil alle komme tæt efter hinanden – 18. december 2020, 17. december 2021, 20. december 2024 og 19. december 2025.

Eller er det virkelig deres premieredatoer? Det bør vi ikke være helt sikre på. Premieredatoerne har nemlig ændret sig en hel del igennem årene, og blevet udskudt igen og igen. Oprindeligt skulle ‘Avatar 2’ have haft premiere i 2014, så blev den rykket til 2018, og nu 2020.

De fire Avatar-film bliver filmet i én stor produktion. Der vil blive optaget på tværs af filmene, og ikke i rækkefølge med udgivelserne.

‘Avatar’ havde premiere tilbage i 2009. Da der kort tid efter kom lyd om, at der ville komme en 2’er var alle spændte, da filmen havde været en mega succes og mange synes det var et spændende univers. Nu er det så næsten 8 år siden – og der kommer til at være 11 år mellem den første Avatar og 2’eren. Det er ikke vildt usædvanligt i sig selv. Det der er usædvanligt er dog, at James Cameron har arbejdet på fortsættelserne lige siden den første film – og har ikke rigtig lavet noget stort i mellemtiden. Det tager lang tid at lave og udvikle film, men er løbet ikke lidt kørt for Avatar-universet? Hvad tænker I? Vi må håbe at Cameron virkelig har gang i noget stort og nyskabende, for ellers tror jeg det bliver svært at holde det kørende i fire film, så lang tid efter succesen på den første film.

Great to be working with the best team in the business! Avatar takes flight as we begin concurrent production on four…

Opslået af Avatar på 22. april 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑