filmnyheder

Skrevet den 9 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

0

‘Avengers: Endgame’ har fået den sidste trimning

… Og med trimning menes der klipning, for filmen er officielt klippet færdig. Hvilket instruktørerne Anthony and Joe Russo fejrede med dette lille tweet på deres Twitter-konto.

Nogle gange er der ret normalt, at filmfolk bliver ved med at klippe til man næsten når udgivelsesdatoen. Men når man som i dette tilfælde er en stor dyr Marvel-film, og man stadig mangler tusindvis af computer-generede effekter der skal sættes ind, billedet poleres og det massive soundscape (lydene) færdiggøres. Ja, så gør man klogt i som her, at færdiggøre den sidste fase af klippeprocessen 2 måneder før premieren. Men maskineriet hos Disney og Marvel Studios er så velsmurt efterhånden, at de nok skal nå det hele.

Det cinematiske univers man har skabt siden 2008, er bygget op til denne episke finale, der som rygterne siger kommer til at varer 3 timer. Om der er pause inkluderet ved vi ikke endnu, men mon ikke vi sidder så underholdt og spændte i biografsalene, at det med at strække benene bliver lige meget. Det bliver hvert fald interessant at se hvordan Avengers teamet med Captain Marvel, som den nye holdspiller, kan få mægtige Thanos fra ’Infinity War’ ned med nakken. Sjovt nok er man ikke begyndt med at reklamerer for filmen endnu, men mon ikke vi snart bliver bombarderet med reklamer, plakater og andet promotion-gejl. Vi på Filmpuls glæder os som små børn til Juleaften, og vi håber at alle vores forventninger bliver indfriet, med nogle overraskelser oveni. Bring it on, Marvel…. Bring it on!!!

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑