filmnyheder

Skrevet den 30 august, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Baldwin in and out !

For et par dage siden kunne man læse nyheden om, at Alec Baldwin skulle spiller rollen som Thomas Wayne (Batmans far) i den kommende Joker-film, der har Joaquin Phoenix i titelrollen. Det ville i så fald ikke være første gang, at Baldwin ville medvirke i en superhelte-film, da han selv tilbage i 1994 spillede hovedrollen i ‘The Shadow’, som denne skribent har en meget høj dosis nostalgisk følelse for. Derfor, så ville udsigten til at se den gode Hr. Baldwin tilbage i denne type film, være mere end velkommen.

Men 2 dage efter denne nyhed, ja så guddødemig om at manden falder fra projektet igen, da kalenderen ikke passer helt med andre gøremål. Men mange tror at denne udmelding måske er en joke, da hans tweet er skrevet som Donald Trump ville skrive det. Baldwin spiller i øjeblikket Donald Trump i det berømt sketch-show, ‘Saturday Night Live’ (en slags amerikansk version af ‘Live fra Bremen’, selvom det er danskerne der har tyvstjålet konceptet). Er det så en joke? Nej, det tror de fleste ikke på, men i tidsalderen for “fake news”, ja så skal jeg være ekstra forsigtig med hvad jeg skriver. Fremtiden vil dømme, hvad som er sandt og falsk.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑