Skrevet den 12 august, 2015 | af Anders Bjerg

Bang! Første teaser til Tarantino’s ‘The H8ful Eight’!

Så er der endelig lidt lækkerier fra Tarantino’s kommende western, ‘The Hateful Eight’! Det ser ud til at Mr. QT kombinerer det bedste fra den gamle skole og det bedste fra den nye. Vi har en historie der minder om en vild mix af ‘Reservoir Dogs’ og ‘Django Unchained’ – hvilket er henholdsvis instruktørens første og seneste film.

I filmen følger vi 8 vidt forskellige personer som alle ender indespærret i en forladt hytte under en vild snestorm. Ikke én af dem lader til at have rent mel i posen… det skal nok blive intenst!

Se teaseren øverst!

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.One Response to Bang! Første teaser til Tarantino’s ‘The H8ful Eight’!

  1. Line F. Svare says:

    Orv! December bliver vild…… for amerikanerne. okay, den har først premiere i januar i DK. Januar bliver vild !! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑