Disneys 'Beauty and the Beast' har solgt over 102.000 billetter i å..." /> 'Beauty and the Beast' er i Beast-mode - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 23 marts, 2017 | af Kofi Lawson

0

‘Beauty and the Beast’ er i Beast-mode

Disneys ‘Beauty and the Beast’ har solgt over 102.000 billetter i åbningsweekenden (torsdag-søndag), og overtager dermed titlen som ”2017s største åbning” fra ‘Fifty Shades Darker’ som solgte 99.000 billetter i åbningsweekenden.

”Det er et imponerende resultat, og vi er meget glade for at vi har overtaget pladsen som ”2017s største åbning.” Det er tydeligt at Disney fans har glædet sig til denne nye version af den elskede animationsklassiker fra 1991. Der er brug for stærke kvindelige rollemodeller, og Belle er personificeringen af en handlekraftig og selvstændig kvinde. Vi glæder os til at præsentere danskerne for de kommende nye udgaver af de klassiske film, som ”Mulan”, ”Aladdin” og ”Løvernes Konge”.” udtaler Marketingchef for Walt Disney Studios Lars Høngaard.

Disneys ‘Beauty and the Beast’ havde premiere torsdag d. 16. marts, og har solgt 102.812 billetter over weekenden og overtager pladsen fra ”Fifty Shades Darker” der solgte 99.822 billetter i åbningsweekenden.

Tags: ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑