Ben Affleck takker af som Batman

Mange spekulationer har roteret omkring Warner Bros. og DC-projektet ‘The Batman. I starten så det ud som om, at Ben Affleck ikke kun ville spille rollen som Batman/Bruce Wayne igen, men at han også ville sidde i instruktørstolen. Dette lød spændende, ikke mindst for denne skribent, der godt kan lide Afflecks Batman, såvel hans kunnen som instruktør.

Men, så lød meldingen at Affleck alligevel ikke skulle instruere filmen. Og ind fra sidelinjen kom Matt Reeves, som er kendt fra de to sidste ‘Abernes Planet’ film. Og nu forlyder det endeligt, som mange havde forudset, at Affleck lægger sin kappe. Grunden? Man vil fokusere på en yngre Bruce Wayne.

Dette er meget ærgerligt, for Affleck viste sig at være en rigtig god flagermusemand, selvom de film han var med i ikke var super duper. I manges øjne havde han fortjent en stand alone film, hvor han kunne brede sin kappe ud, og vise os i gennem en hel spillefilm, hvad vi så i Zack Snyders ‘Batman v. Superman’, hvor delen med Affleck klart var denne films højdepunkt. Men ak, sådan går det nogle gange, og vi takker manden for sit bidrag.

Hvem mener du burde være den nye Batman? Skriv endelige i vores kommentarfelt!

Copyright: Warner Bros. / DC

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.