Bill & Ted
Copyright: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

‘Bill & Ted 3’ begynder produktion denne uge

Sidst opdateret:

Før Keenu Reeves var en hård nyser og actionstjerne, ja så var han en total ”laid back dude-bro”, der sammen med Alex Winter (kendt fra ’The Lost Boys’) rejste igennem tid og sted på den mest fedeste facon (hvis man altså synes en telefonbox er en cool måde at rejse rundt på). Det kom der en kult film ud af (’Bill & Ted’s Excellent Adventure’), der minsandten fik en efterfølger (’Bill & Ted’s Bogus Journey’). Nu er der gået 30 år siden den første film, og i lang tid har fans håbet og bedt til, at en tredje film med Bill og Ted ville se dagens lys. Og deres drømme blev da også opfyldt, da man tidligere på året afslørede planerne om den næste film.

Og med Dean Parisot (’Galaxy Quest, ’Red 2’) som instruktør, så begynder produktionen på ’Bill & Ted Face the Music’ allerede i morgen. For ifølge manuskriptforfatteren Ed Solomon (’Men In Black’, ’Now You See Me’), hvis manden skriver sandt, så kunne man se dette på hans Twitter-profil:

Samara Weaving (’Ready or Not’) og Brigette Lundy-Paine (’Atypical’) er blevet castet som døtrene til de to (nu) gamle rockhoveder, imens Anthony Carrigan (kendt fra serien ’Gotham’) er filmens skurk. Det er også lykkedes at få William Sadler (’Die Hard 2’) med, som i den anden ’Bill & Ted’ film spillede Døden, som også er de to gutters gode ven. Det bliver hvert fald spænende at se, hvordan udfaldet bliver. For kommer komedie-delen til at ramme, eller er ’Bill & Ted’ nogle som permanent hænger fast i slut 80’erne/start 90’erne. Alex Winter har heller ikke været i en spillefilm i lang tid, så det bliver også spændende at se, hvordan han vender tilbage til det store lærred. Den nye film har endnu ikke fået en udgivelsesdato, hvilket nok er meget godt, så man ikke forhaster tingene, men giver den film, som fans har drømt om i så lang tid.

Så er der indtil videre kun at sige… EXCELLENT!!!

Copyright: MGM

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.