filmnyheder

Skrevet den 9 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Billede dukket op til overfladen af Anakin Skywalkers brandsår

Tilbage i 2005 kom filmen ud, som mange ’Star Wars’ fans (inklusiv denne skribent) havde ventet på. Titlen var ’Revenge of the Sith’, og var kulminationen på Anakin Skywalkers transformation til filmmediets måske største skurk, Darth Vader. Filmens finale foregår på vulkanplaneten Mustafa, hvor Obi-Wan Kenobi konfronterer Anakin, hvilket fører til en massiv og lang lyssværdsduel, som Kenobi vinder ved at bruge sin hjerne, da Anakin er alt for stærk en modstander på det fysiske såvel ”Force”-mæssig felt. Dette resulterer i at Anakin bliver flamberet som en grillkylling af lavaens varme.

Men der er netop nu dukket et billede op fra ’Revenge of the Sith’ produktionen, hvor skuespilleren Hayden Christensen der spiller Anakin er dækket fra top til tå i make-up. Check det ud!

Sig hvad du vil om George Lucas’ prequel-trilogi, men de havde godt make-up og art design, og personlig finder denne skribent disse film mere fornøjelige, end den Skywalker-historie, som man har fortalt i Episode 7 og ikke mindst 8. Derudover, så er lysværdsduellen til sidst i ’Revenge of the Sith’ ret intens og flot opsat, selvom man undervejs klør sig lidt i hovedbunden over visse plothuller. Hvad angår det make-up, som Hayden Christensen har på. Så har det tydeligvis ikke været en sand fornøjelse at have alt det sat fast på sig, for tro mig, skribenten har prøvet at få make-up klistret til huden, og det kan føles klaustrofobisk og ikke mindst varmt. Ikke noget man kan anbefale.

’Star Wars’ sagaen fortsætte den 20. December dette år med Episode 9, der efter sigende bliver det sidste kapitel om Skywalker-familien. Men efter en meget skuffende ’The Last Jedi’, så er det svært at bevarer optimismen over den nye film. Der er ikke andet at gøre, end at se det færdige resultat.

Copyright: LucasFilm

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑