filmnyheder

Skrevet den 5 september, 2018 | af Line F. Svare

0

Billeder, premieredato og plotbeskrivelse til ‘Valhalla’

Jeg følger spændt med i hvad der sket med Fenar Ahmads kommende fantasyfilm ‘Valhalla’. Især på Instagram, kan man få en masse spændende indblik i optagelserne. Roland Møller, Fenar Ahmad og Dulfi Al-jabouri er meget ivrige for at dele stories fra settet.

Nu er der dog kun 2 optagelsesdage tilbage, og samtidig er der kommet ny lækker information om filmen.

Profile Pictures og Nordisk Film Distribution har offentliggjort en masse lækre detaljer. For det første, er premieredatoen sat til den 10. oktober 2019 (ind til videre). Og så har de også tilføjet følgende beskrivelse af filmens plot:
Vikingebørnene Røskva og Tjalfe tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla med guderne Thor og Loke. Livet i Valhalla viser sig dog at være truet af den frygtede Fenrisulv og Jætterne. Side om side med guderne må de to menneskebørn kæmpe for at bevare Valhalla og redde verden fra Ragnarok.

Roland Møller spiller tordenguden Thor og Dulfi Al-Jabouri har taget rollen som Loke. Musikproduceren Reza Forghani spiller jætten Quark (Man kan også følge Reza på Instagram). Derudover har vi de to børn, som spilles af Cecilia Loffredo og Saxo Moltke-Leth.

Copyright: Roland Møller

Roland Møller delte i slutningen af august en video og et fedt billede, som viser selveste Sanne Salomonsen også er med i ‘Valhalla’ hun spiller rollen Ælde.
De resterende vikingeguder fordeler sig som følgende: Asbjørn Krogh Nissen som Odin, Jacob Lohmann som Tyr, Stine Fischer Christensen som Frigg, Andreas Jessen som Balder og Ali Sivandi som Skrymer.

Men de gode nyheder slutter ikke her – for der er også blevet offentliggjort de aller første officielle stillbilleder fra filmen! Se de flotte billeder nedenfor.

Og kan du ikke få nok af ‘Valhalla’ ligesom mig? Så kan du lige nu se ‘Kulturmagasinet Gejst’ på DR TV som besøger ‘Valhalla’-settet. 

Billede copyright: Kasper Tuxen

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑