Filmpuls logo
Filmpuls

Biograferne åbner op igen! … Men først 6. maj

Sent om aften i går præsenterede folketinget en ny åbningsplan af Danmark. Endelig har vi fået nye informationer om biograferne skæbne. På trods af, at det er dejligt at kunne se frem til at kunne komme i biffen igen, er der desværre stadig lang tid endnu. Først den 6. maj er det planen, at man kan sætte sig foran det store lærred igen. 

For at komme i biffen efter den 6. maj kræver det dog et coronapas – med passet skal man kunne vise, at man er blevet vaccineret, har haft corona eller at man er blevet testet negativ indenfor 72 timer. 

Biograferne har været lukket siden 16. december 2020, hvilket betyder at biograferne ender med at have været lukket i næsten et halvt år! Det er en hård omgang for alle os filmelskere. 

De mange film vi havde glædet os til at se i 2021, er enten blevet udskudt til ukendt dato, eller har i stedet fået premiere i streamingtjenester. Dette er bl.a. ‘Wonder Woman 1984’ som har premiere den 26. marts på HBO. 

Se listen over de film vi havde glædet os til at se i 2021, som nu har en uvis fremtid. 

Hvilken film håber du på, at kunne nå at se i biografen i år?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.