Når man tænker på at planen tilbage i 2012 var at der kun skulle l..." /> Berlanti-universet vil udvide sig - Igen - Filmpuls

filmnyheder black lightning

Skrevet den 7 september, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

0

Berlanti-universet vil udvide sig – Igen

Når man tænker på at planen tilbage i 2012 var at der kun skulle laves én DC-serie, er det noget overraskende hvor meget de egentlig kan blive ved.

Flash, Legends of Tomorrow og Supergirl er alle udsprunget fra original-serien Arrow og er alle styret af produceren Greg Berlanti og bliver vist på TV-stationen CW.

Som tiden kommer hvor alle serierne starter deres nye sæsoner op, vil universet måske endnu engang udvide sig. Berlanti snakker lige nu med studierne om at udvikle en ny serie der vil koncentrere sig om karakteren Black Lightning.

Black Lightning er en superhelt der til daglig kalder sig Jefferson Pierce. Han underviser på en High School i Metropolis, men efter han bliver træt af den endeløse kriminalitet i byen, tager han sagen i egen hånd.

Black Lightning blev første gang trykket i 1977, hvor han var blandt de første superhelte med afro-amerikansk baggrund.

Hvis serien får grønt lys kan vi nok regne med at han bliver introduceret i en cross-over episode en gang næste år. Sådan var det da i hvert fald med alle de andre nye helte i Berlanti-universet.

Header-billede fra YouTube.com

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑