I løbet af årtierne siden udgivelsen af 'Blade Runner', har der v..." /> Er Deckard en replicant i 'Blade Runner 2049'? - Filmpuls

pulsen blade runner

Skrevet den 28 december, 2016 | af Kofi Lawson

2

Er Deckard en replicant i ‘Blade Runner 2049’?

I løbet af årtierne siden udgivelsen af ‘Blade Runner’, har der været en løbende debat om, hvorvidt Rick Deckard, hovedpersonen i  ‘Blade Runner’, i virkeligheden er en replicant selv. Der er masser af beviser i de forskellige versioner af ‘Blade Runner’ der kan påvise begge tilsagn, men man fik aldrig rigtigt et endeligt svar i filmen. Ridley Scott og Harrison Ford har været uenige om spørgsmålet, med Scott der mener, at Deckard er en replicant og Ford der hårdnakket hævder, at han ikke er. Selvom vi ikke ved med sikkerhed, om Denis Villeneuves kommende ‘Blade Runner 2049’ kommer til at løse replicant mysteriet en gang for alle vil det være mærkeligt hvis filmen ikke berørte emnet.

Harisson Ford blev spurgt for nyligt i et interview med Entertainment Weekly hvor han svarede:

“I’m happy to censor myself on this one, I can tell you that it was a question that was of interest to me when we made the first film, and I’m not sure I ever got a straight answer from the people I was working with at that point. I think the answer to your question is worth the price of admission.” 

I midten af produktionen af ‘Blade Runner 2049’ i Budapest tog Denis Villeneuve, Ridley Scott og Harrison Ford ud til middag og Villeneuve var begejstret over, at finde sig selv i midten af Ford og Scotts replicant-diskussion.  Denis Villeneuve udtaler til EW:

“It was very funny, I must say, to find myself in the literal crossfire of Harrison and Ridley, arguing as to why Deckard should be a replicant and why he should be human. As a fan, that’s a dinner I will remember for all my life.”  

Ridley Scott har gennem årene påstået at Deckard er en replicant, man kan endda se det i ekstra materialet for ‘Blade Runner: Directors Cut’.‘Blade Runner 2049′ har premiere d. 5 oktober 2017 

deckards eyes

hvis du har set filmen, så ved du hvor vigtig dette billede er for hele diskussionen.

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)2 Responses to Er Deckard en replicant i ‘Blade Runner 2049’?

  1. Michella Malin Petersen says:

    Ja, han er en replikant, og jeg nægter at høre på andet! 😀 Færdig, punktum, slut, replikant!

  2. Michella Malin Petersen says:

    PS: bliver meget skuffet hvis ikke Ryan Gosling’s karakter på et eller andet tidspunkt siger til Deckard “are you a repli-can? Or a repli-cant?!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑