filmnyheder

Skrevet den 13 marts, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Blodig Weekend 2018

Er du til gys, splatter og kultfilm? Ja, så er der gode nyheder!

For hvis du ikke allerede kender til det, så holdes der en mini-festival hvert år i Cinemateket under navnet Blodig Weekend. Her kan man blandt andet se nye såvel gamle film, og møde filmskaberne bag disse værker. Der holdes også et såkaldt ”collectors market”, hvor folk har opsat stande og sælger kultfilm, originale plakater, lobby cards og memorabilias. Derudover så er det en god lejlighed til at møde andre horror-nørder, som man kan få en god snak med.

Det fulde program offentliggøres på torsdag d. 15 marts, men vi ved allerede lidt om, hvilke gæster der tropper op. Du kan møde filminstruktøren Jeff Lieberman, der har lavet kultfilm såsom ’Blue Sunshine’, ’Just Before Dawn’ og ’Squirm’ (’Ormenes Nat’), som vises på festivalen. Den tyrkiske instruktør Can Evrenol, der lavede den fremragende horrorfilm ’Baskin’, viser sin nyeste film ’Housewife. Og man kan også sige goddag til den svenske skuespillerinde Christina Lindberg, som har hovedrollen i Bo A. Vibenius’ kontroversielle film ’Thriller’ fra 1972.

Festivalen begynder d. 12 april og slutter d. 15. Så husk penge til Collectors Market, køb af billetter til filmvisning og ting hjemmefra, som du gerne vil have en autograf på.

Collectors Market sidste år

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑