filmnyheder

Skrevet den 20 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Boba Fett film sat på stand-by

I øjeblikket er der en galaktisk krig i gang, og den finder sted i Star Wars’ fanbase. Emnet er hvilket vej universet og filmserien skal gå, om filmserien er blevet for politisk og andet som får fans helt oppe i det røde felt, og kraftigt lokker dem til den mørke side i ren arrigskab.

Det er næsten for længst konstateret, at ‘Solo: A Star Wars Story’ har præsteret langt under forventet, og er dermed det første flop i filmserien, som Disney kommer til at tabe penge på. Det rygtes b.la. at producer og direktør af LucasFilm, Kathleen Kennedy, måske træder tilbage pga. de skuffende resultater og den meget ophedet diskussion der er blandt fans. Ikke desto mindre, så betyder det indtil videre, at Disney ikke helt tør kaste dollarsedler efter Star Wars sidehistorier, hvilket desværre gør at Boba Fett projektet er sat i bero.

Filmen var ellers sat i værk, med ‘Logan’ instruktøren, James Mangold i førersædet. Man havde planer om at filmen ville komme ud i 2020, men med det tumult der i øjeblikket sker, så må vi kigge endnu længere ud i fremtiden, før en af Star Wars universet mest elskede sidekarakterer får sin egen stand alone film.

Billede Copyright: LucasFilm

 

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑