filmnyheder

Skrevet den 15 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Breaking News: James Gunn vender tilbage til Marvel

Og her gik man og troede, at forholdet mellem Marvel Studios og James Gunn var slut, men nu er der akkurat dukket en nyhed op fra Disney, der bekræfter, at de har gen-hyret Gunn. Det var ellers nogle gamle upassende tweets fra de sociale medier, som kostede manden posten som manuskriptforfatter og instruktør på den tredje ’Guardians of the Galaxy’-film. James Gunn var ellers sat i scene til at instruere DC-filmen ’Suicide Squad 2’, men de planer må man gå ud fra skrottes med denne aftale, da man ikke sådan kan arbejde med konkurrenterne.

Beslutning er taget af Walt Disney Studios topchef Alan Horn, der efter møder med Gunn – og efter den måde instruktøren håndterede den efterfølgende situation på – har besluttet at få manden ind i folden igen. Dette er især gode nyheder for os, der elsker ’Guardians of the Galaxy’-universet, og gerne ser en sammenhæng og kontinuitet mellem filmene.

Vi på Filmpuls siger et stort “velkommen tilbage” – og kan du så se at få lavet den film, James!

Copyright: Marvel Studios / Walt Disney Pictures

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑