Viaplay

Camilla Läckberg springer ud som filmdebutant med ‘Glacier’

I ‘Glacier’ er to individer er isoleret på det samme hotel, mens en dødbringende virus raserer i omverdenen. Her begynder historien i den nye film ‘Glacier’, som har premiere på Viaplay til foråret. Camilla Läckberg har skrevet manuskriptet, og i hovedrollerne ses de to svenske skuespillere Lena Endre og Alexander Karim.

Hvad sker der, når du bliver tvunget til at vælge mellem kærlighed og livet? I Viaplays nye Original ‘Glacier’ er jordkloden blevet ramt af en pandemi, som har dræbt halvdelen af befolkningen. En virus, hvis skadelige omfang ingen forstod i starten, men som nu spredes i en hulens fart. Al menneskelig kontakt er livstruende, og mens militæret sættes til at patruljere gaderne, er udsigterne til en kur ikke-eksisterende.

‘Glacier’ er en kærlighedshistorie, der finder sted under en pandemi. Inspirationen kommer selvfølgelig fra den periode, vi alle har oplevet det seneste år – dog i en lidt anderledes kontekst. Det er min første filmoptagelse nogensinde, og jeg er taknemmelig for at have arbejdet sammen med alle disse talenter, som har hjulpet til både foran og bag kameraet. Jeg håber, at seerne vil tage godt imod filmen”, siger Camilla Läckberg. 

Optagelserne til ‘Glacier’ blev afsluttet i Stockholm sidste år, og filmen får premiere på Viaplay til foråret.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.