Ja, Disney arbejder jo på en lang række remakes og live-action vers..." /> Casting til det kommende Løvernes Konge remake - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 26 april, 2017 | af Line F. Svare

0

Casting til det kommende Løvernes Konge remake

Ja, Disney arbejder jo på en lang række remakes og live-action versioner af deres klassiske tegnefilm, og et remake af Løvernes Konge er ikke blevet forbigået (selvom vi ville ønske det var).
Der er jo, sjovt nok, ingen mennesker i Løvernes Konge, så egentlig er det bare at lave en mere avanceret og virkelighedslignende animationsfilm af tegnefilmen.

Jon Favreau skal instruere – det var også ham der lavede live-action udgaven af Junglebogen, hvor der også lå en stor vægt på animationsdyr.

Casting-mæssigt er der netop kommet nyheder. Timon og Pumba stemmerne er nemlig fundet. Billy Eichner skal lægge stemme til Timon, og Seth Rogen skal spille Pumba. De får nok om nogle en stor udfordring, da Timon og Pumba er så ikoniske karakterer.
Som tidligere offentliggjort skal Donald Glover lægge stemme til Simba og James Earl Jones lægger stemme til Mufasa.

Filmen vil genbruge de mange fantastiske sange fra tegnefilmen, og også tilføje ekstra. Dette var også tilfældet med live-action-udgaven af ‘Beauty and the Beast’.

Filmen har også fået en premieredato, som i USA bliver 19. juli 2019.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑