Hvis det ikke er til at finde rundt i hvem der er castet og ikke castet i den kom..." /> Casting turn-around i Hellboy - Filmpuls

filmnyheder hellboy

Skrevet den 29 august, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Casting turn-around i Hellboy

Hvis det ikke er til at finde rundt i hvem der er castet og ikke castet i den kommende Hellboy-reboot, er der vidst ikke noget at sige til det.

I sidste uge blev det offentliggjort at Ed Skrein (Deadpool) skulle portrættere Major Benjamin Daimio – en japansk karakter i tegneserierne. Dette blev dog mødt med stor kritik fra det evige vågne internet, der råbte op om at Hollywood endnu engang havde gang i en gang whitewashing af en asiatisk karakter (Senest en lignende oplevelse skete i Ghost In a Shell, hvor Scarlett Johansson portrætterede en anden asiatisk hovedperson).

Men efter dette kæmpe udbrud har Skrein nu selv valgt at træde tilbage fra rollen igen med følgende statement som han gav på sin twitter:

Efter dette udgav Lionsgate, der producere filmen, selv følgende statement:
“Ed came to us and felt very strongly about this. We fully support his unselfish decision. It was not our intent to be insensitive to issues of authenticity and ethnicity, and we will look to recast the part with an actor more consistent with the character in the source material.”

Det er (hvad jeg ved af) nok første gang at en skuespiller selv træder tilbage fra en rolle pga whitewashing, og Ed Skrein har fået stor ros for dette.

Nu kan vi nok se frem til at den ubesatte rolle vil blive overtaget af en asiatisk udseende skuespiller.

Tags:


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑