Den kommende ‘X-Men: D..." /> Channing Tatum slutter sig til X-Men - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 15 maj, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

Channing Tatum slutter sig til X-Men

Den kommende ‘X-Men: Days Of Future Past’ er lige om hjørnet, og det er ikke en stor overraskelse at en fortsættelse allerede er under opsejling. 

Og nu ser det ud til at det første nye cast-medlem allerede er på plads. Den amerikanske danse-dreng Channing Tatum (‘Magic Mike’) har scoret rollen som Gambit, en syd-stats charmør med et stort talent for kort-spil.

Gambit fik ellers sin storskærms-debut i den ret forhadte ‘X-Men Origins: Wolverine’ hvor han blev spillet at Taylor Kitsch. Hvorfor Kitsch ikke vender tilbage til rollen ved man ikke endnu. Selvom filmen blev et flop blandt mange fans, var der for det meste enighed om at ‘John Carter’-stjernen gjorde det helt fint i sin begrænsede screentime.

Men nu er det Hr. Tatum der skal forsøge sig med den ikoniske Cajun-accent. Det er endnu ikke bekræftet hvornår Gambit gør sin entre, men det vil højst sandsynligt blive i den kommende ‘X-Men: Apocalypse’ der rammer i 2016, hvorefter den populære karakter endelig vil få sin egen film. 

Indtil da kan mutant-fans glæde sig til at se de nye og gamle generationer stå ansigt til ansigt i den stjerne-spækkede ‘X-Men: Days Of Future Past’, som får premiere den 22. Maj. Channing Tatum-fans må derimod vente lidt længere (rolig, ladies, ikke så længe!) til den 19. Juni, hvor han teamer op med Jonah Hill endnu engang, i action-komedien ‘22 Jump Street’.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑