filmnyheder

Skrevet den 4 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Child’s Play remake i støbeskeen

Rygterne har kørt og kørt, men ifølge Collider.com, så er MGM i gang med at udvikle et ‘Child’s Play’ remake. Den første film udkom i 1988, og handler om en seriemorder, der overfører sin sjæl til en legetøjs dukke. Hvilket lyder latterlig, ja, men alligevel så er udførelsen ganske effektiv, og Chuky (som er morderens kælenavn) gik ind i os gysernørders hjerter, som den “stone cold killer” han er. Filmen anses i dag for højkarat kult, og fik 6 efterfølgere, hvilket må siges at være en succeshistorie.

Chucky og franchisens skaber, Don Mancini, har ellers sagt at en Chuky-serie var under udvikling. Men det projekt kommer åbenbart til at være sideløbende med et remake. For der er nogle retsmæssige komplikationer med denne filmserie, da MGM ejer rettigheder til den originale film, men Universal Pictures ejer rettighederne til efterfølgerne. Og lige meget hvor mange protester MGM måtte få fra Mancini eller andre, så har MGM deres gode ret til at lave et remake.

Dette remake projekt har endda også fået fastsat en instruktør, og det er norske Lars Klevberg, der snart udkommer med hans første spillefilm, baseret på hans gyser-kortfilm, ‘Polaroid’. Det bliver spændende at se, hvad der i fremtiden sker med Chucky, og hvem som laver det bedre slutprodukt.

Her er traileren til den originale ‘Child’s Play’ (på dansk ‘Barneleg’):Billede copyright: MGM / United Artists

 

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑