Skrevet den 19 november, 2013 | af Jeppe Andersen

Christian Bale kommenterer på Batkid og Batfleck

Batkid er den bedste Batman nogensinde!… tweeter Ben Affleck.

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ trilogi handlede blandt andet om, at Batman er et symbol, der er større end nogen personer. Det blev cementeret i San Francisco i sidste uge, da ønskefonden ‘Make-a-Wish’ sammen med hele lokalsamfundet i San Francisco gjorde Miles Scott til Batman for én dag, som var hans største drøm.

‘Make-a-Wish’ fonden støtter kræftramte børn, og turen var nu kommet til Miles Scott på fem år, der er ramt af leukæmi. Både Miles Scott og hans lillebror deltog i rollespillet, hvor Miles Scott var Batman og hans lillebror spillede Robin. De blev transporteret i batmobilen, og var med til at stoppe forbrydere som Gækkeren og Pingvinen.

Flere skuespillere der har spillet Batman, har udtrykt deres glæde på vegne af Miles Scott ‘The Batkid”, og rost alle involverede. I klippet oven for kan du se Christian Bale rose initiativet, og han kommenterer også kort på Ben Affleck som den nye Batman i den kommende ‘Superman vs. Batman’.

Tags: , , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑